Meditation

tirsdag den 3. juni 2014

Globale ETIKontakt oplevelser [CE-5] (Dansk)

Opdateres løbende, under opbygning.

I denne blog, vil vi prøve at samle nogle, af de oplevelser og spændende uddrag fra rapporteringen, der kommer, via det stadigt voksende globale netværk, af ETI kontakt arbejdere og andre disclosure grupper.

Dansk ETIKontakt og Disclosure Gruppe, har tæt kontakt til en del af disse, primært via netværket ETLetsTalk/UFOContact.com, der koordinerer fælles globale H.I.C.E/CE-5 begivenheder, en gang om måneden, om lørdagen tættest på nymåne.

Den første video er optagelser fra en korncirkel i Holland, og indeholder nogle fantastiske billeder taget fornylig. Hvis I synes det er lidt langt, så hop frem til 17.27, det sidste billede er utroligt.

Video fra Linda Schouten [Holland]


Når vi kender kilden til oplevelserne, og grundlæggende bruger de samme metoder og protokoller, bliver det nemmere at forstå oplevelserne, og giver en vis validitet til ægtheden af oplevelser og dokumentation. Vi vil igen understrege, at disse oplevelser og dokumentationen, ikke er beviser for noget i videnskablig forstand, men er et oplæg til, at fænomenet bliver undersøgt nærmere.


Vi vil også prøve, at finde eksempler på oplevelser, der kan sammenlignesmed dem, som mange danskere også har. Der er et eksempel herunder, hvor det ene er taget i Middelfart, og det andet er med i Citizen Hearing On Disclosure. Ligheden er ret slående, bare 2 forskellige farver.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar